COMANDES

Omple aquest formulari amb el màxim de dades que tinguis del llibre que estàs buscant i l’aconseguirem. I, quan el tinguem, ens posarem en contacte amb tu perquè el vinguis a recollir!

Fàcil, oi?

Enviant aquest formulari acceptes la nostra política de privacitat de dades. Seguint la normativa del nou RGPD, les dades que introdueixis en aquest formulari només serviran per gestionar la comanda actual. Ni les emmagatzemarem ni les cedirem a tercers ni t’enviarem publicitat de cap mena.

Totes les editorials quan publiquen un llibre estan obligades per llei a establir un preu fix. Això vol dir que els llibres tenen el mateix preu a tot arreu.

No hi ha llibreries més barates ni plataformes online amb nom de dona guerrera que venguin els llibres a preus més competitius.

(vols saber-ne més?)

 

Nosaltres estem especialitzats en llibres infantils, juvenils i de cuina, però si ens els encarregues et podem aconseguir llibres de qualsevol tema. Busques una novel·la policíaca? un manual d’alpinisme? Una guia per cuidar el teu gos? Un atles d’anatomia? Les memòries d’un polític incorruptible? Una història de Polònia?