AGENDA

[11/11, 18.30h] Dues presentacions en una: I el Procés? Narinan, narinan… i Hospital central.

El divendres 11 de novembre a les 18h30, presentació dels llibres I el Procés? Narinan, narinan… i Hospital central. Dues presentacions en una, on tindreu l’oportunitat de conèixer als autors i també d’emportar-vos els còmics dedicats.

I el Procés? Narinan, narinan… és un recull de vinyetes dedicades a les diverses vicissituds del Procés català cap a la independència que s’han publicat a la pàgina elwebnegre.com. El col·lectiu El web Negre està format per una colla de ninotaires i escriptors eixelebrats i lliurepensadors, però amb idees fixes, que des del 2008 publiquen aquesta revista virtual d’humor i sàtira digital.

Hospital central és una sèrie de L’Avi, dibuixant i humorista, que va començar a publicar-se en la revista satírica El Papus el 1976 i que en l’actualitat es pot llegir a les pàgines de la revista d’humor Amaníaco. Aquest àlbum recopila una selecció d’aquestes historietes carregades d’humor negre, vísceres i sang que tenen com a protagonista el doctor Prados i el seu ajudant Manolito, la parella més temible que pugui trobar qualsevol pacient en un hospital, capaços de realitzar operacions de fimosis amb una serra mecànica o practicar transfusions de sang amb un embut.

Us esperem!!

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s a llibreria@pebrenegre.cat

Places limitades.

CONTACTE

C/ Clot 41. Barcelona
931 79 75 42
llibreria@pebrenegre.cat

HORARIS

De dilluns a divendres

de 10 a 13.30h i de 17 a 20 h.

dissabtes de 10h a 13.30h