AGENDA

[DS 16/11/19, 12h] Contacontes: Estic guapa?

El dissabte 16 de novembre a les 12h, Nayat Kaid presentarà el seu últim llibre: Estic guapa? editat per Cossetània.
La girafa vol semblar guapa i, per aconseguir-ho, es va emprovant diferents accessoris que són dels seus amics: un barret, un collaret i unes botes. Pregunta a tots els seus amics, l’ocell, la serp i el tigre, si amb cadascun dels elements la veuen guapa, però aquests no li responen. Els seus amics animals, de cop, cauen a l’aigua, i la girafa, advertida pel mico, s’oblida ràpidament de la seva imatge per anar-los a rescatar. Els amics, com a recompensa, li fan un regal: unes arracades vermelles, i li diuen que els accessoris externs no la fan ser guapa sinó que és guapa per allò que és i per les seves bones accions.

Nayat Kaid Ferrón neix a Granada al 1975. Estudia Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, es llicencia en Sociologia i obté el màster en Educació Secundària en l’especialitat d’anglès. Ha rebut formació artística a Brussel·les, Londres (Central Saint Martins School), Tòquio (Temple University Japan Campus) i Barcelona (Escola La Massana). Actualment treballa com a il·lustradora independent a Barcelona.
L’any 2017 va publicar l’àlbum il·lustrat Què portes a la bossa?, del qual és autora del text i de les il·lustracions. Gràcies a la seva àmplia formació en diverses disciplines, pot oferir una visió única del món als nens ensenyant-los a mirar la realitat externa però també a mirar dins d’ells mateixos, cap a la seva realitat interna.

L’activitat és gratuïta i està recomanada per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Cal reservar escrivint un correu a llibreria@pebrenegre.cat o trucant al 931797542.

CONTACTE

C/ Clot 41. Barcelona
931 79 75 42
llibreria@pebrenegre.cat

HORARIS

De dilluns a divendres

de 10 a 13.30h i de 17 a 20 h.

dissabtes de 10h a 13.30h