NOTÍCIES

Pebre Negre #desdecasa
08 /04 /2020

Desitgem que vosaltres i la vostra gent estigueu bé. Nosaltres estem bé i amb moltes ganes de retrobar-nos.

Ja portem quasi quatre setmanes #acasa. Som conscients de la importància que té confinar-nos per trencar la cadena de contagis i és per això que des del primer moment vam assumir la responsabilitat de tancar la llibreria i situar la vida al centre de tot. 

Us volem agrair les infinites mostres de suport.

Sou molts i moltes les que ens esteu preguntant com aconseguir llibres. Per ara us proposem tres opcions per encarregar-los: ens podeu escriure a llibreria@pebrenegre.cat, podeu accedir al formulari del nostre web pebrenegre.cat i també a llibreriesobertes.cat (podeu buscar pel nom de la llibreria o pel codi postal, que és el 08018)

Per altra banda, per aquells que no sabeu quin llibre escollir sempre podeu triar Regala Pebre, vals regals nominals per l’import que vosaltres desitgeu. Només cal que ens envieu un correu a llibreria@pebrenegre.cat, especificant nom i cognoms i la quantitat que voleu regalar. 

Com ja sabeu no participem de cap servei d’entrega a domicili per no exposar a ningú, així doncs tots els sistemes escollits  impliquen que els llibres us els entregarem un cop tornem a obrir la llibreria, fet que esperem amb moltes ganes.

Totes les compres participaran del sorteig de la nostra ja clàssica panera de llibres, que aquest cop ve molt i molt carregada.

Com us podeu imaginar aquest Sant Jordi no ens trobarem a la plaça, però no patiu que Pebre Negre us acompanyarà  des de casa aquesta Diada. No renunciarem a compartir aquest dia amb vosaltres, fa temps que caminem junts i així volem que segueixi sent! 

Cuidem-nos molt!

 

CONTACTE

C/ Clot 41. Barcelona
931 79 75 42
llibreria@pebrenegre.cat

HORARIS

De dilluns a divendres

de 10 a 13.30h i de 17 a 20 h.

dissabtes tancat