Regala Pebre!

Vals Regal!

Vols regalar lectures i no saps quins llibres escollir?

 

El val regal Pebre Negre és una forma fàcil de fer-ho.

Si vols demanar-nos un val regal només ens has d’escriure un correu a llibreria@pebrenegre.cat i ens dius a nom de qui i l’import que vols regalar. I t’enviarem el val regal per correu electrònic i el podràs fer arribar a qui tu desitgis. Amb aquest val i el seu corresponent codi de compra el podreu venir a bescanviar pels libres que vosaltres vulgeu.
Moltes gràcies pel teu suport, seguirem compartint lectures!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joguines i regals

A banda de llibres, a Pebre Negre hi trobaràs làmines il·lustrades, llibretes, jocs, objectes de cuina divertits i mil detalls per fer un regal. Hem ampliat la secció de petites joguines i grans jocs, ens encanten! Fem una tria molt especial i acurada buscant petits productors, artistes i artesans que creen aquets tresors que tant us agraden. Per cert, si tens un petit tresor o coneixes a algú que en fabriqui, no dubtis en fer-nos ho saber.

Llista d’imprescindibles

Per petició popular hem creat un sistema perquè feu la vostra llista d’imprescindibles de Pebre Negre, aquells llibres que us fascinen i que voleu que us regalin el dia del vostre aniversari, la nit de Nadal, el matí de Reis o, senzillament, aquell dia que considereu que us ho heu currat tant que us mereixeu un regalet. És molt fàcil: veniu a la llibreria amb temps, trieu i remeneu i nosaltres ho apuntarem a la vostra llista d’imprescindibles, que podreu reduir o ampliar sempre que vulgueu. I ja podreu avisar al padrí, el tió, les reines magues, família i amics i amigues que aquí sabem el que voleu!