AGENDA

[6 al 12/11/17] Setmana de l’Àlbum il·lustrat a Pebre Negre
Cartell de la Setmana de l'Àlbum 2017

La llibreria Pebre Negre serà un dels espais on podreu gaudir de la programació de La Setmana de l’Àlbum, que es celebrarà  del 6 al 12 de novembre del 2017.

La Setmana consisteix en un centenar d’activitats a Barcelona ciutat i comarques al voltant del gènere, que tindran lloc, d’una manera descentralitzada, a llibreries, escoles i biblioteques. Les activitats consistiran en trobades amb autors, tallers, xerrades  i activitats lúdiques destinades tant a nens com a joves i adults.

Volem apropar el gènere tant a infants i pares com al sector educatiu, i aquest festival literari i visual ens sembla la millor manera d’implicar-los, sobretot per la utilització d’espais descentralitzats i els diferents sectors implicats en el llibre infantil.

Les activitats són les següents:

  • Dilluns 6 de novembre de 17 a 20 hores:  Taller pràctic per elaborar un àlbum sense text, amb l’Anna Castagnoli. Activitat adreçada a majors de 18 anys.
  • Dimarts 7 de novembre a les 17 hores: Patricia McGill ens explicara el conte Això no és una selva, i altres contes de l’editorial Flamboyant. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys.
  • Dimecres 8 de novembre a les 17hores:   Xerrada sobre els personatges femenins als contes infantils amb la Raquel Díaz Reguera. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys.
  • Dijous 9 de novembre a les 17 hores: trobada amb l’Albert Asensio, que ens presentarà una nova col·lecció de llibres de les estacions. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys.
  • Divendres 10 de novembre a les 17 hores: A partir dels llibres Els meus primers Haikús i Bona nit, lluna la Mercè Galí i la Núria Albertí faran un taller de poesia il·lustrada. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 7 anys.
  • Dissabte 11 de novembre a les 12 hores: Estrella Borrego ens parlarà de com llegir llibres sense paraules al taller Els llibres silenciosos.

Totes les activitats que es fan a la Llibreria Pebre Negre són amb inscripció prèvia a <llibreria@pebrenegre.cat>

Les activitats estan dirigies a públics diferents. Consulteu l’edat abans de fer la inscripció.

 

CONTACTE

C/ Clot 41. Barcelona
931 79 75 42
llibreria@pebrenegre.cat

HORARIS

De dilluns a divendres

de 10 a 13.30h i de 17 a 20 h.

dissabtes de 10h a 13.30h